Rijk uitgeruste Citroën C3 Selection

- Geen reacties

Veel infotainment vind je standaard in de Citroën C3 Selection. De extra’s komen met 2.300 euro voordeel. Daardoor is de Selection voordeliger dan de basisuitvoering.

Citroën voorziet Selection-modellen standaard van comfortverhogende accessoires. In het geval van de C3 gaat het vooral om infotainmentfuncties zoals navigatie, audio en smartphone-integratie. Dit, plus meer fraais, komt met 2.300 euro voordeel. Daardoor is de C3 Selection uiteindelijk voordeliger – vanaf 15.770 euro – dan de ‘kale’ uitvoering waarop het actiemodel is gebaseerd. 

Een kleine bloemlezing van de extra’s die standaard aanwezig zijn op de C3 Selection: mistlampen, 16 inch wieldoppen ‘Airflow’, chromen exterieuraccenten rondom bijvoorbeeld bumper en ramen, plus een lederen stuurwiel. De infotainment bestaat uit een 7 inch touchcreen, navigatiesysteem met verschillende weergaven, radio, verkeersinformatie via RDS en TMC, Bluetooth-handsfree en audiostreaming, USB-aansluiting, alsmede Apple CarPlay en MirrorLink voor smartphone-integratie. 

De C3 Selection is uitsluitend verkrijgbaar met zuinige PureTech 82-motor. In plaats van de standaard handbak kun je ook de semi-automatische, gerobotiseerde ETG-transmissie bestellen. 

Update

Citroën heeft deze actie verlengd tot onbepaalde datum maar zolang de voorraad strekt. 

Tags: