Extra connected bij Citroën

- Geen reacties

Bestel je een nieuwe Citroën C3, C4 of (Grand) C4 Picasso met het infotainmentsysteem Connect Nav, dan ontvang je er de online dienst Gevarenzones voordelig bij. 

Connect Nav is een infotainmentsysteem waarbij je, zodra de auto start, via het internet bent verbonden. Naast een navigatiesysteem (inclusief levenslang kaart-updates), smartphone-uitwisseling en spraakbesturing van audio, telefoon en navigatie komt het systeem met een abonnement voor 36 maanden online diensten. 

Zo heb je 3 jaar lang toegang tot real-time verkeersinformatie (inclusief routeberekening op basis van de omstandigheden), weersverwachting, parkeerinformatie en begeleiding naar een beschikbare plek, evenals brandstofprijzen bij tankstations op de route. 

Alle voordelen op een rij

  • infotainmentsysteem
  • 3 jaar online diensten
  • extra dienst voordelig

Tijdelijk ontvang je een extra dienst voordelig indien je bij aanschaf van je nieuwe Citroën C3, C4 of (Grand) C4 Picasso het systeem Connect Nav bestelt. Het gaat om de dienst Gevarenzones, een assistentiesysteem om weggedeelten te herkennen die extra aandacht vergen. 

Update

De gratis dienst Gevarenzones is vervangen door een voordelige actieprijs: 1 jaar van 99 voor 39 euro of 3 jaar van 199 voor 99 euro.

Tags: