Citroën Wintercheck met gratis tas

- Geen reacties

In deze periode controleert de dealer of jouw Citroën de winter probleemloos kan doorstaan. Je ontvang garantie en een tas cadeau. 

Levert de accu van je Citroën nog voldoende stroom? Is het profiel van de banden nog voldoende om in winterse omstandigheden snel te kunnen remmen? Over hoeveel koelvloeistof beschikt de motor nog? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de Citroën Wintercheck. 

Gekwalificeerde monteurs kijken – op afspraak – de auto na op 19 punten zoals de carrosserie, ruitenwisserbladen, het peil van de vloeistoffen, de slangen en banden. Na afloop ontvang je ter attentie een Citroën-tas cadeau.

Alle voordelen op een rij

  • wintercheck
  • met wintergarantie
  • en gratis Citroën-tas

Bovendien krijg je een Citroën Startgarantiebewijs mee. Mocht je vóór 1 maart 2019 onverhoopt toch pech krijgen, dan geeft dit bewijs – tijdens de openingstijden van de Citroën-werkplaats – recht op korteloze starthulp aan jouw huisadres. 

Voor de wintercheck brengt de dealer 19,95 euro in rekening; maar wie in het bezit is van de MyCitroën Card krijgt de inspectie gratis. Je kunt deze klantenkaart natuurlijk altijd aanvragen. Goede winter!

Update

Gratis Veiligheidsdag voor iedere Citroën-rijder is reeds voorbij. Citroën beëindigt deze actie op 28 februari 2019.

Tags: