Citroën Veiligheidsdag 10 november

- Geen reacties

Op 10 november controleert de dealer gratis of jouw Citroën de winter probleemloos kan doorstaan. Je ontvang garantie en een tas cadeau. 

Levert de accu van je Citroën nog voldoende stroom? Is het profiel van de banden nog voldoende om in winterse omstandigheden snel te kunnen remmen? Over hoeveel koelvloeistof beschikt de motor nog? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de Citroën Veiligheidsdag op 10 november. 

Je kunt dan tussen 8 en 15 uur bij de Citroën-dealer terecht voor een gratis winterinspectie. Gekwalificeerde monteurs kijken de auto na op 19 punten zoals de carrosserie, ruitenwisserbladen, het peil van de vloeistoffen, de slangen en banden. Na afloop ontvang je ter attentie een Citroën-tas cadeau.

Alle voordelen op een rij

  • gratis wintercheck
  • wintergarantie
  • gratis Citroën-tas

Bovendien krijg je een Citroën Startgarantiebewijs mee. Mocht je vóór 1 maart 2019 onverhoopt toch pech krijgen, dan geeft dit bewijs – tijdens de openingstijden van de Citroën-werkplaats – recht op korteloze starthulp aan jouw huisadres. 

Kun je niet op 10 november? De wintercheck-periode duurt na 10 november nog enige tijd voort, echter dan is de controle op afspraak en brengt de dealer 19,95 euro in rekening. Wie in het bezit is van de MyCitroën Card krijgt de inspectie overigens altijd gratis. Goede winter!

Tags: