Citroën Reverse Black Friday

- Geen reacties

Citroën draait de rollen om tijdens Black Friday. Verdien 1.000 euro cashback op inruil en ga daarna privéleasen. 

Steeds meer consumenten weten het: op Black Friday zijn de beste kortingen te behalen. Zet de 23e november daarom in de agenda. Of nog beter: streep de hele week aan. Want bij de Citroën-dealers kun je voor de Reverse Black Friday terecht tussen 19 en 24 november 2018.

Reverse? Inderdaad, dit jaar draait Citroën de rollen om: niet de dealers proberen jou een auto te verkopen, jíj probeert jouw auto voor een zo hoog mogelijke prijs aan hen af te zetten. Je komt onderhandelen in de showroom en steekt het inruilbedrag in je zak, plus nog eens 1.000 euro cashback. 

In ruil daarvoor ga je een nieuwe Citroën privéleasen. Voor een vast, laag maandbedrag rijd je bijvoorbeeld 4 jaar lang elk jaar 10.000 km in de Citroën, om ’em daarna weer bij de dealer terug in te leveren. Ondertussen zorgt de dealer voor alle benodigde zaken zoals wegenbelasting, autoverzekering, pechhulp en onderhoud.

Citroën Private Lease valt onder het Keurmerk Private Lease. De dealer vertelt je er alles over en stelt desgewenst een offerte op maat voor je op. 

Tags: