Citroën Private Lease korting

- Geen reacties

Ga een private lease-contract aan voor een nieuwe Citroën tijdens de Route du Soleil-actie en de Citroën-dealer zorgt voor korting op het maandtarief.

Wie in juli of augustus 2018 een contract aangaat voor Citroën Private Lease ontvangt korting op het maandtarief. Tijdens deze maanden organiseren de dealers namelijk de Route du Soleil-actie en zij willen dat ook jij als leasende consument daarvan profiteert. 

Bestel je de Citroën C1 met privélease dan wordt minstens 10 euro van het maandtarief afgetrokken: je rijdt all-inclusive vanaf 169 euro per maand, in plaats van 179 euro. Het voordeel ligt op minimaal 20 euro per maand voor private lease van een Citroën C3, C3 Aircross, C4 Cactus (vorige of nieuwe model), C4 SpaceTourer en Grand C4 SpaceTourer. 

Rekenvoorbeeld Citroën C3 Aircross PureTech 82 Live
Maandelijkse lease-adviesprijs (10.000 km/jaar) € 315,-
Voordeel – € 20,-
Maandelijkse actie-leaseprijs € 295,-
Voordeel na 48 maanden € 960,-

Citroën Private Lease valt onder het Keurmerk Private Lease. Het actiebedrag is ‘all-inclusive’ en omvat alle benodigde, vaste kosten om in de Citroën te rijden. Je betaalt alleen nog variabele kosten zoals benzine. Vraag de Citroën-dealer, die het leaseproduct voor je aanvraagt en uitvoert, naar de mogelijkheden en naar een offerte op maat.

Update

Op sommige modellen varieert de korting, afhankelijk van het te bestellen model. Citroën Private Lease biedt nu ook ‘special’ uitvoeringen aan van de C1, C3, uitgaande C4 Cactus en de C4 SpaceTourer. Van de Grand C4 SpaceTourer is er de Start-versie, vanaf slechts 434 euro per maand. 

Tags: