Citroën Private Lease korting

- Geen reacties

Ontvang maandelijks tot 50 euro korting op je Citroën Private Lease-tarief. Bovendien kun je in aanmerking komen voor kosteloze aflevering thuis. 

Tijdens de C’est Comformidable Dagen bij de Citroën-dealers ontvang je niet alleen voordeel bij aankoop van een nieuwe Citroën (zie elders in deze rubriek), maar ook bij private lease. Maandelijks ontvang je tot maximaal 50 euro korting op het leasetarief, de gehele looptijd. Over 48 maanden bespaar je maximaal 2.400 euro. 

Het exacte kortingsbedrag hangt af van het model dat je gaat rijden en de uitvoering. Bestel je bijvoorbeeld de Citroën C1, dan kun je de Live-versie al vanaf 169 euro per maand rijden inclusief maandelijks van 10 euro korting. Kies je echter voor de Feel- of Shine-uitvoering dan ligt het maandelijkse voordeel op 30 euro (leasebedrag vanaf 189 respectievelijk 204 euro per maand, inclusief voordeel).

Bij de (Grand) C4 SpaceTourer varieert het voordeel tussen de 20 en 50 euro, afhankelijk van de uitvoering. De maandelijkse korting voor de C3 en C3 Aircross ligt tussen de 20 en 40 euro, dat van de onlangs grondig vernieuwde C4 Cactus eveneens. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • maandelijks voordeel
  • @HomeDelivery

Wie private lease bestelt voor een nieuwe C3 Aircross, C4 Cactus of (Grand) C4 SpaceTourer komt bovendien in aanmerking voor @HomeDelivery. Daarbij wordt jouw nieuwe Citroën gratis thuis afgeleverd. 

De actie geldt bij een contract van 48 maanden, met een kilometrage van 10.000 km/jaar, bij PSA Finance. Dat valt onder het Keurmerk Private Lease en kun je gewoon bij de Citroën-dealer afsluiten. De dealer maakt graag een offerte op maat voor je.

Tags: