Citroën Origins met 2.500 euro jubileumvoordeel

- Geen reacties

 

Citroën brengt de Origins Collector’s Edition op de markt. Deze speciale uitvoeringen zijn te herkennen aan de bronskleurige accenten en verkrijgbaar met kortingen tot 2.500 euro.

Citroën viert zijn honderdste verjaardag dit jaar en doet dat met onder andere de Origins Collector’s Edition, speciale uitvoeringen van de C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus en Grand C4 SpaceTourer. Het voordeel op deze uitvoeringen kan oplopen tot 2.500 euro. De Citroën Origins zijn te herkennen aan de bronskleurige elementen, zowel binnenin als aan de buitenkant.

C1

Bij de C1 krijg je 1.000 euro voordeel, opgebouwd uit 500 euro uitrustingsvoordeel en 500 euro korting. De C1 Origins is uitgerust met onder andere een multimediasysteem met touchscreen, zwarte lichtmetalen wielen, extra getinte ruiten achter, airconditioning met automatische klimaatregeling, two-tone lak en een achteruitrijcamera.

C3

Op de C3 Origins krijg je 2.500 euro jublileumvoordeel. De uitrusting ten opzichte van het uitrustingsniveau Feel bestaat uit zwarte lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem, digitale radio, een achteruitrijcamera, two-tone lak, diverse rijhulpsystemen en speciale Origins-aankleding. Je betaalt hiervoor nu 2.800 euro maar de waarde van de extra’s is 5.300 euro.

C3 Aircross

Citroën rust de C3 Aircross Origins uit met onder andere een navigatiesysteem, digitale radio, een regensensor, een draadloze telefoonlader, zwarte lichtmetalen wielen en Origins-details. Het uitrustingsvoordeel is 1.500 euro, je betaalt 2.100 euro extra ten opzichte van de C3 Aircross Feel. De overige 1.000 euro geeft Citroën als extra korting.

C4 Cactus

Zwarte, 17 inch lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem, regen- en lichtsensoren, automatische klimaatregeling, een inparkeersysteem, keyless entry, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter zijn de extra’s van de C4 Cactus Origins. Je betaalt 1.700 euro extra ten opzichte van de Feel-uitvoering voor deze extra’s. Dat betekent een voordeel van 1.500 euro. Citroën geeft daar bovenop nog 1.000 euro extra korting.

Grand C4 SpaceTourer

Ook de praktische MPV van Citroën, de Grand C4 SpaceTourer is verkrijgbaar als Origins-model. De uitrusting bestaat uit xenonverlichting, een inparkeersysteem, 17 inch lichtmetalen wielen, adaptieve cruise control, een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. Op deze extra uitrusting ontvang je 2.000 euro korting, waardoor de meerprijs (ten opzichte van Business-uitvoering) nu 2.400 euro bedraagt. Daarnaast geeft Citroën 500 euro extra bonus.

Tags: