Citroën jubileumvoordeel private lease

- Geen reacties

Het 100-jarige Citroën trakteert met jubileumvoordeel op private lease. Op flink wat leasemodellen kun je bovendien gratis met automaat rijden. All-inclusive avant la lettre.

Al 100 jaar lang verrast Citroën ons met bijzondere en aantrekkelijke personenauto’s. Het merk is met de tijd meegegaan, zo kun je die auto’s tegenwoordig als privépersoon ook leasen. Vanwege het 100-jarig jubileum is dit bij Citroën tijdelijk nóg aantrekkelijker. 

Wie nog deze maand een private leasecontract aangaat bij PSA Finance (de financiële tak van Citroën), doet dit tegen een voordeeltarief. 48 maanden lang betaal je elke maand een laag bedrag voor alle vaste kosten. Zo ligt het jubileumvoordeel van de C5 Aircross op 40 euro per maand, over de gehele contractperiode komt dit uit op 1.920 euro. Andere Citroën-modellen met jubileumvoordeel zijn de C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus en Grand C5 Spacetourer. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • met jubileumvoordeel
  • en gratis automaat

Op de leasemodellen C1, C3, C3 Aircross en C4 Cactus ontvang je bovendien een automaat cadeau. De dealer geeft je de automaatversie mee en PSA Finance trekt de meerkosten van de automaat (15 tot 51 euro per maand, afhankelijk van het te bestellen model) af van het leasebedrag. Soepel schakelen zonder dat het je stress kost ligt nu ook in jouw bereik, net als zuinig rijden. 

Zo hoort all-inclusive te zijn. Op naar de volgende 100 jaar! De actie geldt op geselecteerde voorraadmodellen. Vraag de Citroën-dealer naar de beschikbare exemplaren en bijbehorende maandtarieven.

Update

Citroën heeft deze actie verlengd tot en met (order- en registratiedatum) 31 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt.

Tags: