Langzaam maar zeker breidt Citroën de speciale C-Series uit. Nu is het de beurt aan de Grand C4 Spacetourer, waarvan de bijzondere uitvoering wordt aangeboden met 1.500 euro aan gratis uitrusting.

De vanafprijs van de Citroën C4 Spacetourer C-Series ligt op 34.060 euro. Dat is 200 euro lager dan die van de Grand C4 Spacetourer in Feel-uitrusting, terwijl de C-Series van vele extra’s is voorzien. Je ontvangt dan ook 1.600 euro aan features gratis van Citroën. 

De extra’s ten opzichte van de Feel-uitvoering bestaan uit 17 inch lichtmetalen wielen in zwart Zephyr-design met bijbehorende banden, een panoramische voorruit die geluidsisolerend en warmtewerend is, een achteruitrijcamera, voorstoelen die in hoogte verstelbaar zijn en grijze, stoffen bekleding hebben, opberglade onder de bestuurdersstoel, vliegtuigtafeltjes achter de voorstoelen enzovoort. 

Je kunt de Citroën Grand C4 Spacetourer C-Series bestellen met PureTech 130-benzinemotor en BlueHDi 130-diesel, beide met handbak of EAT8-automaat. De MPV Grand C4 SpaceTourer biedt plaats aan maximaal zeven inzittenden en veel bagage.

Update

Prijs en voordeel aangepast naar prijspeil december 2020. De BlueHDi 160-motorisering is niet langer verkrijgbaar als C-Series.