Citroën Comformidable Leasedagen

- Geen reacties

Op geselecteerde Citroën-personenauto’s ontvang je tijdens de Citroën Comformidable Leasedagen tot 30 euro korting op het maandelijkse leasetarief. Het voordeel loopt op tot 1.440 euro.

Ook de maand december staat bij de Citroën-dealers in het teken van de Comformidable Leasedagen. Je gaat een private lease-contract aan voor een geselecteerd model van de Citroën C1, C3, C3 Aircross, de nieuwe C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer. Citroën beloont je met korting op de leaseprijs, elke maand weer. 

Het voordeelbedrag op de Citroën C1 bedraagt circa 20 euro per maand. Deze auto lease je daarmee al vanaf 179 euro per maand all-inclusive. Op de C3, C3 Aircross, C4 Cactus en de (Grand) C4 SpaceTourer geldt een kortingsbedrag van 30 euro. Na de looptijd van 48 maanden is dit opgelopen tot 1.440 euro voordeel. Elk jaar kun je 10.000 kilometer met deze Citroën rijden, na 4 jaar lever je ’em gewoon weer in bij de dealer. 

De kortingen gelden voor verschillende uitvoeringen van bovengenoemde modellen. Het leasecontract is uitbreidbaar en er kan desgewenst ‘flex lease’ (tussentijds kosteloos opzeggen) of ‘home delivery’ (thuis afleveren) bijbesteld worden. Het leaseproduct valt onder het Keurmerk Private Lease. 

Update

Citroën heeft de actie verlengd tot en met 31 december 2018. 

Tags: