Private lease van de Citroën C5 Aircross is deze maand lekker voordelig. Wil je de auto zelf samenstellen dan rijd je all-in vanaf 539 euro; met een geselecteerd voorraadexemplaar zelfs al vanaf 463 euro per maand.

In oktober is het financieel wel heel aantrekkelijk om een private leasecontract aan te gaan voor de C5 Aircross. De ruime SUV wordt via de Citroën-dealer in de benzine-uitvoering PureTech 130 S&S Live namelijk aangeboden vanaf 539 euro per maand, op basis van 60 maanden leasen en 10.000 km/jaar rijden. Je kunt de auto zelf online samenstellen op de Citroën-site. Daarbij geldt ook de gratis Flex Lease actie, om de leaseauto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd in te leveren. Deze actie heeft een waarde van 20 euro per maand, ofwel 1.200 euro extra voordeel over de gehele looptijd.  

Alle voordelen op een rij

  • online voordeel
  • voorraadvoordeel
  • gratis Flex Lease
  • gratis thuis bezorgd

Wil je een nóg voordeliger privélease-tarief, kies dan voor een geselecteerde C5 Aircross uit voorraad. Zo is de speciale PureTech 130 C-Series – inclusief metallic lak – nu te leasen vanaf 463 euro per maand. Voor dit model geldt een looptijd van 48 maanden, de kilometrage is 10.000 km/jaar. Zoals altijd, kun je deze auto gratis thuis laten bezorgen dankzij @Home Delivery van Citroën. Op Citroën Private Lease is het Keurmerk Private Lease van toepassing.