Citroën C4 Feel Collection

- Geen reacties

Ten opzichte van de Feel-uitvoering is de Citroën C4 Feel Collection behoorlijk extra uitgerust. Je betaalt slechts 500 euro meerprijs dus het meeste daarvan is gratis.

Citroën biedt een speciale serie aan van de C4: de Citroën C4 Feel Collection. Ten opzichte van de C4 in reguliere Feel-uitrusting biedt de Feel Collection flink wat extra accessoires. Daarvoor betaal je echter slechts 500 euro, de rest krijg je gratis van Citroën. Zodoende is er al een Citroën C4 Feel Collection vanaf 24.690 euro. 

De meeruitrusting bestaat uit parkeersensoren achter; elektrisch inklapbare buitenspiegels met led-accentverlichting; chromen buitenspiegelkappen, raamomlijstingen en accenten op de achterbumper; 16 inch lichtmetalen wielen met Michelen-banden, extra getinte ramen achter; grijze, stoffen bekleding; een 12V-aansluiting in de kofferbak; en een navigatiesysteem met 7 inch touchscreen tablet, plus functies als radio, Bluetooth met streaming audio, mp3 en USB. 

Op dit actiemodel is ook het voorraadvoordeel van toepassing; voor meer informatie over die actie zie elders in deze rubriek.

Tags: