Citroën C4 Cactus automaat cadeau

- Geen reacties

Elke maand 50 euro voordeel op private lease van de Citroën C4 Cactus, plús een gratis automaat. Dat is toch mooi een voordeel van circa 3.000 euro. Gefeliciteerd!

Citroën viert het 100-jarig bestaan met mooie cadeaus – voor jóú. Zo kun je rond de 3.000 euro voordeel ontvangen bij het aangaan van een private leasecontract voor de Citroën C4 Cactus in de uitvoering PureTech 110 Feel. Kies daarvoor een geselecteerd voorraadmodel; de Citroën-dealer kan je deze voorraad tonen.

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • € 50,-/maand voordeel
  • gratis automaat

Als eerste verstrekt PSA Finance, de financiële tak van Citroëns moederbedrijf, 50 euro korting op het leasetarief – elke maand weer. Omdat het gaat om een contract van 48 maanden kom je uit op 2.400 euro voordeel. Daarnaast geeft Citroën op dit model een EAT6-automaat cadeau, wat het voordeel op circa 3.000 euro brengt. En met deze transmissie is het ook nog eens zuiniger rijden. Gefeliciteerd dus!

Met het private lease-actiecontract van PSA Finance kun je 4 jaar lang tot 10.000 km per maand rijden. Alle vaste kosten zijn inbegrepen, je betaalt alleen nog variabele kosten zoals brandstof. Het actietarief van de C4 Cactus ligt op 398 euro per maand. 

Tags: