Citroën C3 Feel Edition

- Geen reacties

Citroën heeft de nieuwe C3 in Feel-uitvoering verder opgetuigd tot Feel Edition. Op de meeruitrusting zit een ‘minderprijs’.

Wil je de Citroën C3 aanschaffen vergeet dan niet naar de Feel Edition te kijken. Deze speciale uitvoering biedt flink meer accessoires dan de C3 Feel maar Citroën brengt slechts een deel van deze meeruitvoering in rekening. De C3 Feel Edition is er, met PureTech 82-motor, vanaf 19.400 euro.

Natuurlijk wordt de carrosserie in two-tone lak uitgevoerd, naar keuze met zwart of wit dak. De buitenspiegelkappen en de toegevoegde mistlampen komen in dezelfde kleuren. Ook wordt de C3 voorzien van leuke airbumps, parkeersensoren achter en een automatische airco.

Alle voordelen op een rij

  • meeruitrusting
  • voor ‘minderprijs’
  • in two-tone lak

Dan is er nog de grote hoeveelheid extra infotainment, met onder meer de Citroën Connect Box; Connect Nav met navigatie, 7 inch touchscreen, smartphone-integratie en DAB+ tuner; plus een abonnement van 36 maanden op Citroën Connect Nav Services. Behalve spraakbesturing beschik je daarmee over realtime verkeersinformatie, weerbericht voor de ingestelde route en meer. 

Update

Prijs aangepast naar prijspeil april 2018. 

Tags: