Citroën C3 Elle ‘voor haar’

- Geen reacties

Persoonlijk, modebewust, comfortabel en voorzien van moderne snufjes: de Citroën C3 Elle ‘voor haar’. Nu met 2.000 euro aankoopvoordeel of vanaf 295 euro per maand met private lease.

Wederom kleedt Citroën een model aan volgens de voorkeuren van haar klanten en die van het modetijdschrift Elle. Het resultaat is de Citroën C3 PureTech 82 S&S Elle, boordevol comfortaccessoires en handige technische snufjes. Tijdelijk kun je deze uit voorraad meekrijgen. Van de consumentenadviesprijs van 20.490 euro gaat 2.000 euro aankoopvoordeel af. 

Maak je gebruik van private lease, dan begint het all-in maandbedrag bij 295 euro – dat is inclusief een maandelijkse korting van 20 euro. Het tarief geldt voor alle vaste kosten bij een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km/jaar. Zie voor meer informatie de uitgebreid beschreven actie elders in deze rubriek. 

Ten opzichte van de Citroën C3 Feel heeft de C3 Elle onder meer de volgende extra’s: Citroën Connect Box, Citroën Connect Radio, Citroën Connect Nav en 36 maanden Citroën Connected Services; automatische grootlichtassistent, noodremsysteem en andere veiligheidsvoorzieningen; automatische airco; en 17 inch grote, lichtmetalen wielen ‘Cross’.

De Polar White-carrosserie komt met een Soft Sand-kleurig dak en speciale accenten in Cherry Pink. De grijze binnenbekleding met stiksels in dezelfde roze kleur keert terug op het dashboard. De versnellingspook is met leder bekleed, net als het stuurwiel.  

Tags: