De Feel-uitrusting is een van de populaire Citroën C3 Aircross-uitvoeringen. Tijdelijk bestel je bij deze SUV het Pack Relax met 690 euro voordeel. 

Het uitgebreide Pack Relax voorkomt stress tijdens het rijden in de Citroën C3 Aircross. Het biedt ongeveer alles wat je op infotainmentgebied nodig kunt hebben. Daarnaast zijn een zelfdimmende binnenspiegel, regensensor, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, automatische airco en elektrische raambediening ook inbegrepen. 

Citroën Connect Nav Dab+ maakt deel uit van het pakket, met onder meer een touchscreen, navigatiesysteem, spraakbesturing, Mirror Screen (met Apple CarPlay) en vier keer per jaar gratis kaartupdates bij een onderhoudsbeurt door de Citroën-dealer. Ook is een abonnement van 36 maanden Connected Services inbegrepen. Naast weer-, verkeer-, parkeer- en tankstation-informatie zoek, navigeer en bel je lokaal. 

Normaalgesproken vraagt Citroën 1.940 euro voor het Pack Relax. Koop je een nieuwe Citroën C3 Aircross in Feel-uitrusting bij de dealer, dan biedt de Citroën-dealer dit pakket nu aan voor 1.250 euro. Je bespaart 690 euro. De C3 Aircross Feel is verkrijgbaar vanaf 23.790 euro. De actie geldt ook op voorraadmodellen.