Citroën C1 Elle

- Geen reacties

Nadat eerder dit jaar de Citroën C3 in speciale Elle-uitvoering verkrijgbaar was, is het nu de beurt aan de C1. Ook dit model is elegant aangekleed en comfortabel uitgerust – maar bovendien voordelig.

Als basis is gekozen voor de Shine, het hoogste uitrustingsniveau van de Citroën C1. Citroën en het modemagazine Elle hebben deze aangekleed met het ‘Elle Color Pack’, dat specifieke personalisatie accenten biedt. Ook voegden ze de nodige extra’s toe die het autorijden van moderne stadsvrouwen gemakkelijker maakt. Op alle toegevoegde accessoires zit tot 2.000 euro voordeel, zodat je de vijfdeurs C1 Elle al vanaf 15.790 euro kunt bestellen. 

Kies je voor de standaarduitvoering (er zijn enkele variaties mogelijk) dan komt de stijlvolle C1 in de two-tone combinatie Nude (witte) lak met Caldera (zwart) dak. De buitenspiegelkappen worden in hetzelfde zwart uitgevoerd. De ‘Cherry Pink’ contrastkleur van de C-stijl bestickering keert op diverse plekken in het interieur terug. De stoelen zijn met lichtgrijze stof bekleed, ook die hebben een kersenroze accentstiksel.

Extra toegevoegde accessoires zijn onder meer automatisch inschakelende verlichting, automatische airco, een DAB+ tuner en het Safety Pack. De auto biedt smartphone-connectiviteit, een touchscreen, Bluetooth-telefoonkit, multifunctioneel stuurwiel en achteruitrijcamera.

Tags: