Citroën Business Days

- Geen reacties

Klein-zakelijke klanten kunnen in oktober voordelig een Citroën in Business-uitvoering leasen. Voor deze Financial Lease brengt het merk geen rente in rekening.

De Citroën Business Centers hebben een aantrekkelijke actie voor klein-zakelijke klanten. Bij aanschaf van een nieuwe Citroën-bedrijfswagen of een nieuwe personenauto in Business-uitvoering kan deze worden geleaset met 0 (nul) procent rente. Kosteloos dus. 

De zakenmodellen die in aanmerking komen zijn de Citroën C3 Business, C3 Aircross Shine Business, C4 Cactus Business, en (Grand) C4 SpaceTourer Feel Business of Business Plus. Al deze modellen zijn toegesneden op zakelijk gebruik, met representatief voorkomen en voorzien van accessoires die zakelijke rijders mogen verwachten – tegen een aantrekkelijk tarief. 

De renteloze leaseactie wordt via het Citroën Business Center aangeboden door PSA Financial Services, de financiële tak van het merk. Je kunt tot wel 40.000 euro financieren tegen 0 procent rente bij een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Een slottermijn is mogelijk.

Er geldt een acceptatieprocedure, de leaseaanvraag dient uiterlijk 5 oktober door PSA Financial Services goedgekeurd te zijn. De auto moet dan ook besteld zijn. Vraag de Citroën-dealer naar een offerte op maat. 

Tags: