Citroën Berlingo Van en Jumpy

- Geen reacties

Citroën viert niet alleen het 100 jarig-bestaan van de bedrijfswagentak, het merk heeft ook twee bekroonde modellen in de showroom staan. Deze Berlingo Van en Jumpy zijn nu dan ook voordelig te verkrijgen.

Vorig jaar vierde Citroën dat de Berlingo-bestelwagen International Van of the Year 2019 was, dit jaar is de Jumpy in Nederland verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2020. Samen met het 100-jarig jubileum van Citroën Bedrijfswagens is er alle reden om de jarige Jobs in het zonnetje te zetten. Geselecteerde voorraadmodellen kun je nu dan ook met voordeel bestellen. 

Op de geselecteerde exemplaren van de Citroën Berlingo Van – uitgezonderd de Control-instapversies – ontvang je eerst een voorraadpremie tot 1.000 euro. Als de bestelde Berlingo voorzien is van een BlueHDi 75- of BlueHDi 100-dieselmotor, die voldoet aan euronorm6.1, kom je nog eens voor maximaal 300 euro extra voordeel in aanmerking. In totaal kun je de Berlingo bestelwagen dus met 1.300 euro ex-btw aanschaffen.  

Op de Citroën Jumpy verstrekt de Citroën-dealer een voorraadpremie van maximaal 1.000 euro. De uitvoeringen die voor deze actie in aanmerking komen dienen voorzien te zijn van een euro6.1-motor; feitelijk ontvang je het prijsverschil ten opzichte van de euro6.2-motorisering. De Citroën Bedrijfswagendealer kan een berekening op maat voor je maken.

Tags: