Belangrijke mededeling: aangepaste openingstijden:

- Geen reacties

Vanwege de coronacrisis hebben wij binnen Klaver Autogroep vergaande maatregelen genomen: Wij verruimen onze openingstijden en halveren wij ons team.

Vanaf maandag zijn wij 6 dagen per week geopend van 7.30 tot 18.00 uur.
Dit geldt voor alle afdelingen, en dus ook voor de zaterdag.

Om persoonlijk contact te verkleinen, hebben wij ons personeel opgesplitst in twee teams. Een maandag-woensdag team, en donderdag-zaterdag team. Alle afdelingen zullen bemand blijven. Onze openingstijden zijn verruimd naar 7.30 uur tot 18.00 uur.

Door de openingstijden te verruimen spreiden we bezoekers beter. Wij zorgen er op deze manier voor dat het makkelijker is om afstand van elkaar te houden, en om toch ons bedrijf draaiend, en onze klanten mobiel te houden. Ook nemen we niet meer gezamenlijk pauze, maar doen dit op verschillende tijden in kleinere groepen.

We verzoeken u om niet meer op een klus te blijven wachten, maar om uw auto achter te laten en later weer op te halen.

Voelt u zich verkouden, kom dan alstublieft niet naar ons bedrijf toe. Breng niet onnodig uzelf en onze mensen in gevaar.

Al deze maatregelen moeten er toe bijdragen dat ons personeel, onze klanten en leveranciers zo min mogelijk contact hebben en dus het virus geen kans krijgt. Uiteraard gaat dit gepaard met eerder genoemde maatregelen als: geen handen schudden, extra schoonmaken, gebruik maken van beschermingsmiddelen in de auto’s, extra vaak handen wassen, hoesten in de elleboog, ect.

Zorg goed voor elkaar, blijf gezond en neem de maatregelen die worden opgelegd alstublieft serieus.

Team Klaver Autogroep

 

 

 

Eerdere berichtgeving over onze coronamaatregelen: 17-3-2020

Beste KLAVER-relatie

Ook bij Klaver Autogroep hebben wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de GGD, nemen extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen en wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Wij zijn gewoon geopend
U bent nog steeds van harte welkom in ons bedrijf en de werkplaats en showroom zijn normaal geopend. Wel zorgen wij ervoor dat er extra aandacht besteed wordt aan de hygiëne van onze werkomgeving en uiteraard uw auto.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen.
• Onze medewerkers zullen u tijdelijk geen hand geven, bewaren afstand en na elk contact met een auto wassen zij hun handen.
• Wij beperken het aantal wachtende klanten tot een minimum. Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
• Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
• Wij proberen fysiek contact te vermijden en willen u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Haal- en brengservice
Deze bijzondere tijden vragen om flexibiliteit. Heeft uw auto onderhoud, APK of reparatie nodig en komt u liever niet naar onze vestiging? Bij Klaver Autogroep kunt u gebruik maken van haal- en brengservice.

Om u en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen worden de volgende regels in acht genomen bij het ophalen van uw auto:
• Onze chauffeurs houden een gepaste afstand bij het ophalen en afleveren van uw auto;
• Onze medewerkers maken gebruik van handschoenen, stoel- en stuurhoezen;
• Bij ophalen en afleveren van uw auto worden de handgrepen en het stuur gereinigd.

Ook in deze roerige tijd staan onze medewerkers voor u klaar, zodat u straks weer veilig de weg op kunt.

Met vriendelijke groet,
Team Klaver Autogroep