DS 4 Crossback Connected Chic

- Geen reacties

DS introduceert de beperkt verkrijgbare 4 Crossback Connected Chic, voorzien van de nieuwste infotainment die het merk te bieden heeft. 

Sinds dit jaar heeft DS diverse nieuwe infotainmentsnufjes in het assortiment. Een voorbeeld is smartphone-uitwisseling met behulp van MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto. Ook is er een nieuwe generatie 3D-navigatiesysteem met real-time verkeersinformatie en stemherkenning.

Nu biedt het merk de 4 Crossback Connected Chic aan, een model dat reeds van deze multimedia voorzien is. De beperkt verkrijgbare uitvoering is gebaseerd op het uitrustingsniveau Chic van de DS 4 Crossback. Behalve met extra infotainment (denk ook aan DAB+, Bluetooth en een kleuren touchscreen) wordt deze auto ook met fraaie exterieurdetails aangekleed. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • nieuwste infotainment
  • ook met private lease
  • gratis Private Lease Flex

Standaard aanwezig zijn onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, een achteruitcamera, parkeersensoren voor en achter en een dodehoek-detectiesysteem. Je kunt zelf ook nog uit verschillende, specifieke accessoires kiezen maar de prijs is uiteindelijk hetzelfde: 31.280 euro voor de vijfdeurs met PureTech 130 S&S-benzinemotor. In de prijs is 24/7-pechhulp inbegrepen.

De limited edition Connected Chic is ook met private lease te bestellen. Voor 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km/jaar betaal je vanaf 445 euro euro per maand. Tijdelijk is dit inclusief Private Lease Flex, waarmee je de auto kosteloos vervroegd in kunt leveren. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Tags: