Citroën Wintercheck

- Geen reacties

De Citroën-dealer biedt in het donkere seizoen meerdere lichtpuntjes: een gratis wintercheck, 500 euro inruilkorting na taxatie en 20 procent korting op winterse accessoires.

Momenteel kan jouw Citroën-model (op afspraak) een wintercheck krijgen bij de dealer. Negentien wintergevoelige onderdelen worden gecontroleerd en de resultaten ontvang je op papier. De Citroën Wintercheck kost 19,95 euro, maar als je de MyCitroën Card laat zien doet de Citroën-dealer het helemaal gratis. Natuurlijk kun je deze klantenkaart ook eerst online bestellen

Tijdens de wintercheck-actie kun je jouw Citroën ook laten taxeren: hoeveel brengt ‘ie nog op? Ruil je de auto vervolgens in voor een nieuwe Citroën dan ontvang je daarop 500 euro inruilvoordeel. Bekijk de nieuwe modellen eens, ook de C3 Aircross staat nu in de showroom.

Alle voordelen op een rij

  • wintercheck kan gratis
  • inruilvoordeel taxatie
  • voordeel op accessoires

Tot slot verstrekt de Citroën-dealer ook voordeel op winterse accessoires. 20 procent om precies te zijn, op dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers. Dat komt goed uit als je op wintersport wilt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Tags: