Citroën Private Lease met maandelijkse Comfort Bonus

- Geen reacties

Nu een Citroën (Grand) C4 SpaceTourer privéleasen betekent 4 jaar lang voordeel. Elke maand weer is het leasetarief tot 50 euro voordeliger dankzij de Citroën Comfort Bonus. 

Bestel nog deze maand een Citroën C4 SpaceTourer met Citroën Private Lease. Dan beloont Citroën je met een Comfort Bonus van 20 tot 50 euro, die elke maand van het reguliere leasetarief afgaat. Met een looptijd van 48 maanden kan het voordeel zo oplopen tot 2.400 euro. De actie geldt ook voor de Grand C4 SpaceTourer.

De C4 SpaceTourer is de naam voor de vernieuwde C4 Picasso. Die kun je privéleasen in de uitvoeringen Live, Feel, Shine en Special (een soort Shine+). De Grand C4 SpaceTourer is te leasen in instapniveau Start en de uitvoeringen Live, Feel en Shine.

Beide modellen zijn dankzij de Citroën Comfort Bonus nu al verkrijgbaar vanaf 434 euro per maand. Dat is een tarief waarin alle vaste kosten (verzekering, onderhoud, belasting enzovoort) zijn verwerkt, je betaalt alleen nog variabele kosten als brandstof en wasbeurten.

Tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een andere looptijd dan 48 maanden of een ander kilometrage dan 10.000 te rijden kilometer per jaar. Tevens zijn uitbreidingen mogelijk. Vraag de Citroën-dealer naar een berekening op maat. Citroën Private Lease valt onder het Keurmerk Private Lease.

Rekenvoorbeeld C4 Grand SpaceTourer THP 165 S&S automaat Feel
Maandelijkse lease-adviesprijs € 610,-
Maandelijkse actieprijs € 560,-
Voordeel per maand € 50,-
Voordeel na 48 maanden € 2.400,-
Tags: